PCO og mestring af PCO
Sort sol af Pia Hesse

Workshops i PCO og "mestring af PCO"

-Både i København, Roskilde og Thorshavn

 

Jeg og min samarbejdspartner sundhedseksperten Ida Vanman Jakobsen fra Sund-balance afholder løbende workshops for kvinder med PCO/S. Vi arbejder med den hele kvinde. Vi arbejder både med kost, motion, motivation, selvværd og det positive fokus.

Når man skal i gang med en livsstilsændring, så handler det om andet end bare hvad man spiser og hvilke motionsform man dyrker.

Vi fokusere på motivation og hvordan vi motivers forskelligt. Vi arbejder med selvværd og ens selvbillede.

 

Du kan følge med i alle vores workshops og foredrag her i min og Ida Vanman Jakobsens Facebookgruppe om PCO og mestring af PCO:

 

https://www.facebook.com/groups/952356301517659/?fref=ts

 

 

 

 

 

 

 

 

Coaching samtale

-Ved livstilsændringer og mestring af PCO

 

Dit udviklingsmål

Et coaching forløb begynder med, at vi aftaler et mål, som du gerne vil opnå via vores forløb. Sammen sætter vi et specifikt og realistisk mål for din udvikling. Vi arbejder ofte med motivation, selvværd, det positive fokus, det lette/det svære ved en livsstilsændringer, mestring af PCO og vægttab.

 

Hjemmearbejde

Mellem hver samtale vil der være hjemmearbejde, du skal hjem og gøre noget nyt. Jeg hjælper dig med at finde noget hjemmearbejde, som passer til dig og dine behov.

 

Skype-coaching

Samtaler tilbydes også over Skype. Jeg har lokaler i Vangede, nord for København.

 

Priser

Samtaleprisne er 1050 kroner/timen. Hvis man køber et forløb på 5 samtaler på engang er prisen kun 4050 kroner for alle fem samtaler.

 

Foredrag om mestring af PCO

 

Jeg og min samarbejdspartner sundhedseksperten Ida Vanman Jakobsen afholder også foredrag i PCO og mestring af PCO. Vi afholder lukkede foredrag, men kan også bookes af kommuner, firmaer og lignede.

 

For mere info kan du skrive eller ringe på tlf. 2714 9437 og på mail Eva_vogelgesang@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved